Qui som

Som un Bufet d’ advocats amb seu a Mataró amb una trajectòria professional iniciada el 1960, destacant principalment en el dret de la circulació i assegurances, dret de família, successions i dret immobiliari.

Des d’un inici la principal prioritat del despatx ha estat la d’evitar la judicialització de conflictes. Intentant en la mesura del possible la mediació com a resolució de la problemàtica presentada pels clients, tractant-los sempre de forma propera i personalitzada.

Sr. Joaquim Maria Bartra i Soler

Sr. Joaquim Maria Bartra i Soler

Soci fundador - Advocat

El soci fundador va ser l’Excel·lentíssim Sr. Joaquim Maria Bartra i Soler. Llicenciat en dret, advocat, degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró de 1977 a 1991, president del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya i membre del Consejo General de la Abogacía Española el 1989. A més es membre fundador del l’Associació Catalana per a l’Arbitratge i el Tribunal Arbitral de Barcelona, fundador i president de la comissió de la llengua catalana del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya. President de la Junta d’Exdegans i Creu d’Honor de Sant Raimón de Penyafort, entre moltes altres distincions.

Joaquim Bartra i Corominas

Joaquim Bartra i Corominas

Advocat

Joaquim Bartra i Corominas, advocat llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i pilot comercial d’aeronaus. Expresident dels Advocats Joves de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró i membre de la Junta de Govern del Col·legi professional, amb activa participació a les seves comissions.

És especialista en l’àrea de dret penal, dret de la circulació, responsabilitat civil i  assegurances i dret immobiliari.

En la seva trajectòria professional ha resolt més de 3.500 assumptes, tant judicials com extrajudicials, en l’àmbit del dret civil, dret penal i dret administratiu.

Destaquen casos d’èxit que resultaren d’especial complexitat en temes de mort per accident de trànsit, reclamació d’indemnització per mala praxis mèdica, accidents amb aeronaus, reclamacions d’indemnització per incendi, defensa penal per delictes derivats de la circulació de vehicles a motor, acusació i defensa penal per assassinat i per homicidi dolos.

A més de defensa i acusació per delicte d’homicidi imprudent en l’àmbit de la circulació, delictes d’estafa i societari, defensa i acusació per delicte d’abús i d’agressió sexual, delictes informàtics, delictes d’odi i delictes contra l’honor, entre altres.

 

Ha realitzat cursos d’especialització en:

 

  • Dret d’assegurances.
  • La llei 35/2015 de 22 de setembre, de reforma del sistema per a la valoració dels danys i perjudicis causats a les persones en accidents de circulació. “Nou barem de trànsit”.
  • Estudi sobre el text refós de la llei sobre responsabilitat civil i assegurança en la circulació de vehicles a motor aprovat pel Reial Decret 8/2004 de 29 d’octubre.
  • La Llei 50/1980 , de 8 d’octubre del contracte d’assegurança.
  • Delictes contra la seguretat vial.
  • La reforma del Codi Penal LO 1/2015 i LO 2/2015, de 30 de març.
  • Circumstancies modificatives de la responsabilitat criminal.
  • La reforma de la llei d’arrendaments urbans.
Maria Dolors Barbarà Farré

Maria Dolors Barbarà Farré

Advocada

L’advocada Maria Dolors Barbarà Farré, llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona, acumula més de trenta anys d’exercici.

És especialista en dret civil general, dret de família, responsabilitat civil i assegurances.

Ha realitzat cursos d’especialització en:

És fidel assistent a les Jornades de Dret de Família organitzades cada any per la SCAF, la Societat Catalana d’Advocats de Família. Ja que apart d’oferir-li l’oportunitat d’escoltar als millors ponents li permeten una formació continua en dret de família que redunda en benefici dels seus clients.

Conscient de la transcendència de les decisions que s’han de prendre sobretot en temes de crisi matrimonial o de parella de fet, vetlla sempre per als seus clients. Aconsellant-los i dirigint-los de manera que el pas endavant que han de fer a les seves vides sigui el menys traumàtic possible.

Aconseguint en la majoria dels casos arribar a un acord que evita l’enfrontament de les parts en un judici i sens dubte beneficia als fills que haguessin pogut tenir en comú.

En cas d’impossibilitat de pacte, lluita per a obtenir les millors condicions.

Mantenim convenis de col·laboració amb altres despatxos especialitzats en matèries de l’àmbit del dret fiscal, laboral i administratiu, per tal de poder oferir un servei integral als nostres clients.